Selamat datang ke JENNY LILLY STORE!
Business Hours: 8.00 am - 8.00 pm
(SETIAP HARI)
  • Semua item adalah READY STOCK!
  • Untuk Pakaian (Korean Fashion) adalah FREE POSLAJU!
  • Pembelian secara borong juga disediakan.
  • Pembelian secara borong mestilah 6 helai dan lebih (tidak termasuk harga pos)
  • Pembelian secara borong juga boleh dicampur dengan design lain. 
  • Sebelum membuat sebarang order, pastikan dahulu ukuran yang disediakan untuk mengelakkan sebarang masalah berkenaan saiz
  • Pembayaran boleh dibuat melalui Maybank dan Public Bank
  • E-mail: afelily020411@gmail.com
  • Sebarang pertanyaan boleh hubungi terus ke 019-4492707 (Jenny) atau whatshapp ke +601121992948

Happy Shopping!
Regards,
Jenny Lilly


Note: 
** Due to limitations in photography and the inevitable differences in monitor settings, the colors shown in the photographs may not correspond 100% to those in the items themselves.

** Before placing order, please measure the size carefully as we will not entertain any return request because the size measurement is already given.

Tuesday, 3 March 2015

Cara menggunakan antibiotik pada Eskinol

Posted by Jenny Lilly at Tuesday, March 03, 2015
Untuk makluman semua yang belum tahu 
bagaimana nakncampurkan.antibiotik dengan eskinol, 
kat sini sy terangkan ye..


Buja penutup antibiotik seperti dalam gambar.
lepas tu tuangkan serbuk dalam pil tersebut kedalam cecair eskinol.

Lepas semua serbuk dimasukan ke dalam cecair eskinol, larutkan serbuk antibiotik tersebut dengan cara menggoncangkan botol tersebut. 
Kalau nak tahu antibiotik dah larut atau belum, tengok je kat dasar botol tersebut samada masih berketul-ketul atau tak. Kalau masih berketul-ketul, goncang lagi. 
cecair eskinol akan nampak keruh bila cecair tersebut dah sebati dengan antibiotik.

Selamat mencuba!. 

4 comments:

Ina Halina said...

Sis please whatpps i.0124427262..i cari dekt penang ni xjmpa..please asap

azza eija said...
This comment has been removed by a blog administrator.
azza eija said...

selamat pagi,.saya baru 2 hari menggunakan eskinol,.tapi jerawat mulai tumbuh..

Jenny Lilly said...

Azza Eija, eskinol sama macam product lain juga. Ikut kulit. ada yang sesuai ada yang tak. kalau tak sesuai sis boleh stop guna ye.

Post a Comment

Order Form

Name:
Address:
Telephone No.:
Email:
Item Name, Item Code, Item Color, & Quantity
Postage for Eskinol RM8 - Sarawak/Sabah
RM10 - Semenanjung
Payment Method: Maybank
Public Bank

This form powered by Freedback
 

Jenny Lilly Store Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting