Selamat datang ke JENNY LILLY STORE!
Business Hours: 8.00 am - 8.00 pm
(SETIAP HARI)
  • Semua item adalah READY STOCK!
  • Untuk Pakaian (Korean Fashion) adalah FREE POSLAJU!
  • Pembelian secara borong juga disediakan.
  • Pembelian secara borong mestilah 6 helai dan lebih (tidak termasuk harga pos)
  • Pembelian secara borong juga boleh dicampur dengan design lain. 
  • Sebelum membuat sebarang order, pastikan dahulu ukuran yang disediakan untuk mengelakkan sebarang masalah berkenaan saiz
  • Pembayaran boleh dibuat melalui Maybank dan Public Bank
  • E-mail: afelily020411@gmail.com
  • Sebarang pertanyaan boleh hubungi terus ke 019-4492707 (Jenny) atau whatshapp ke +601121992948

Happy Shopping!
Regards,
Jenny Lilly


Note: 
** Due to limitations in photography and the inevitable differences in monitor settings, the colors shown in the photographs may not correspond 100% to those in the items themselves.

** Before placing order, please measure the size carefully as we will not entertain any return request because the size measurement is already given.

Thursday, 18 February 2016

Selamat Datang Ke Amara Collection!

Posted by Jenny Lilly at Thursday, February 18, 2016 0 comments
Hello semua..

Saya dah makin jarang dapat update apa-apa disini disebabkan beberapa perkara.
Walau bagaimanapun, anda boleh terus ke 
FB Page saya AMARA COLLECTION  (klik link untuk terus page) untuk barang-barang terbaru. 



Thanks semua. 
Salam Sayang..

Tuesday, 3 March 2015

Cara menggunakan antibiotik pada Eskinol

Posted by Jenny Lilly at Tuesday, March 03, 2015 4 comments
Untuk makluman semua yang belum tahu 
bagaimana nakncampurkan.antibiotik dengan eskinol, 
kat sini sy terangkan ye..


Buja penutup antibiotik seperti dalam gambar.
lepas tu tuangkan serbuk dalam pil tersebut kedalam cecair eskinol.

Lepas semua serbuk dimasukan ke dalam cecair eskinol, larutkan serbuk antibiotik tersebut dengan cara menggoncangkan botol tersebut. 
Kalau nak tahu antibiotik dah larut atau belum, tengok je kat dasar botol tersebut samada masih berketul-ketul atau tak. Kalau masih berketul-ketul, goncang lagi. 
cecair eskinol akan nampak keruh bila cecair tersebut dah sebati dengan antibiotik.

Selamat mencuba!. 

Monday, 9 June 2014

ACD4590 Korea Fashion Dress White

Posted by Jenny Lilly at Monday, June 09, 2014 0 comments

June Collection I
ACD4590 Korea Fashion Dress White






ACD4590 Korea Fashion Dress White 
Harga: RM48/sehelai
Free Poslaju 

Size : Free
Material : Chiffon
Shoulder : 35cm
Sleeves : 21cm
Length : 81cm
Bust : 98cm ~ 110cm
Waist : 110cm ~ 120cm
Other : With Inner 

ACD4591 Korea Fashion Dress As Picture

Posted by Jenny Lilly at Monday, June 09, 2014 0 comments
June Collection I
ACD4591 Korea Fashion Dress As Picture 


ACD4591 Korea Fashion Dress As Picture 
Harga: RM51/ sehelai
Free Poslaju

Size : Free
Material : Chiffon
Length : 114cm
Bust : 80cm ~ 94cm
Waist : 54cm ~ 91cm
Other : With Inner 

Monday, 14 April 2014

ACD4345 Sexy Dress Khaki

Posted by Jenny Lilly at Monday, April 14, 2014 0 comments
April Collection
ACD4345 Sexy Dress Khaki





ACD4345 Sexy Dress Khaki
Harga: RM48/sehelai
Free Poslaju

Size Measurement:
Material : Cotton + Chiffon
Length : 78cm (Without Strap)
Bust : 60cm ~ 84cm
Waist : 58cm ~ 71cm
Hip : 64cm ~ 87cm
Other : With Back Zip

ACD4274 Sexy Dinner Dress Blue

Posted by Jenny Lilly at Monday, April 14, 2014 0 comments
April Collection
ACD4274 Sexy Dinner Dress Blue




ACD4274 Sexy Dinner Dress Blue
Harga: RM54/sehelai
Free Poslaju 

Size Measurement :
Material : Ice Cotton
Length : 75cm
Bust : 78cm ~ 98cm
Waist : 52cm ~ 91cm

ACD4274 Sexy Dinner Dress Black

Posted by Jenny Lilly at Monday, April 14, 2014 0 comments
April Collection 
ACD4274 Sexy Dinner Dress Black 




ACD4274 Sexy Dinner Dress Black 
Harga: RM54/sehelai
Free Poslaju 

Size Measurement :
Material : Ice Cotton
Length : 75cm
Bust : 78cm ~ 98cm
Waist : 52cm ~ 91cm

Order Form

Name:
Address:
Telephone No.:
Email:
Item Name, Item Code, Item Color, & Quantity
Postage for Eskinol RM8 - Sarawak/Sabah
RM10 - Semenanjung
Payment Method: Maybank
Public Bank

This form powered by Freedback
 

Jenny Lilly Store Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Make Money from Zazzle|web hosting